همکاری در فروش فایل یار

همکاری در فروش و فروشگاه ساز رایگان فایل

همکاری در فروش فایل یار

همکاری در فروش و فروشگاه ساز رایگان فایل

همکاری در فروش فایل یار

بدون نیاز به حتی 1 ریال سرمایه اولیه
تا به راحتی درامد بالای ماهیانه داشته باشید


نحوه همکاری با به چه صورت است؟
خب خیلی راحت هستش شما ابتدا در سایت ما عضو میشید بعد از عضویت ما یک فروشگاه اینترنتی با کلی محصول که از محصولات به روز و پر فروش هستند رو در اختیارتون میذاریم در حال حاضر تعداد ۱۲۰۰۰ فایل با پورسانت ۴۰ درصد و حداقل قیمت هر فایل ۵۰۰۰ تومان در فروشگاه موجود می باشد
فرض کنید شما روزی ۱۰ تا سفارش داشته باشید که پورسانت هر کدوم به طور میانگین ۵۰۰۰ هزار تومان باشه اون وقت شما ماهی ۱۵۰۰۰۰۰ تومان در ماه تنها با روزی 4 تا 5 ساعت کار مفید در اینترنت به دست آوردید.
حالا چطور می تونیم محصولات رو بفروشیم؟
خب این خیلی به پش تکار و ابتکار شما بر می گرده ولی خب روند معمول این هست که شما وبلاگ می سازید و محصولات فروشگاه شخصی خودتون رو توی وبلاگ معرفی می کنید و یا در سایت یا انجمن های مشابه دیگه محصول رو تبلیغ می کنید فراموش نکنید با خلاقیت و پشت کار از هر روشی میتونی کلی درامد داشته باشد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانلود رایگان پایان نامه

مقالات خشونت خانگی

علل فراوانی خشونت علیه زنان

علل فراوانی خشونت خانگی علیه زنان

دانلود مقاله بررسی علل فراوانی خشونت خانگی علیه زنان

خلاهای قوانین حمایت خانواده

خشونت فیزیکی علیه زنان

خشونت علیه زنان

خشونت خانگی علیه زنان

خشونت بر علیه زنان

دانلود مقاله بهره وری صنایع کارگاهی کوچک

دانلود مقاله بهره وری صنایع کارگاهی

فایل یار

طرح کسب و کار

اقدام پژوهی درس کار و فناوری پایه ششم ابتدایی

پروپوزال بررسی تاثیر ارتباطات سازمانی در افزایش کارایی مدیران

پاورپوینت ارائه روشی برای جداسازی ترافیک شبکه

گزارش کاربینی شرکت پارس خودرو

پاورپوینت ارزیابی عملکرد بانک ها

پروپوزال تاثیرات شبکه های اجتماعی بر سلامت جامعه

گرایش دانش آموزان به سیگار

عوامل موثر در گرایش دانش آموزان به سیگار

سیگار

دانلود مقاله بررسی عوامل موثر در گرایش دانش آموزان به سیگار

بررسی کیفی علل گرایش دانش آموزان به سیگار

الگوی مصرف سیگار دانش آموزان

افزایش گرایش دانش آموزان به سیگار

نقد وبررسی احیاء دادسراها

قانون احیاء دادسرا

دانلود مقاله بررسی وضعیت اثرات انحلال واحیا دادسرا

پروپوزال رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت کارکنان

  • پروپوزال رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت کارکنان
    پروپوزال رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت کارکنان دسته: مدیریت
    بازدید: 177 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 161 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 29

    ضرورت دارد عدالت سازمانی را جستجو کرد زیرا رابطه معنی داری بین این متغیرها و رفتارهای شهروندی سازمانی که نهایتاً منجر به رضایت کارکنان می شود، وجود دارد و در نتیجه بتوان راهکارهای مناسبی را جهت ارتقاء این رفتارها در سازمان ارائه داد

    قیمت فایل فقط 21,000 تومان

    خرید

    بررسی رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت کارکنان آموزش و پرورش

    **توجه**

    1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.

    2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه  برای خریدار آن می باشد.

    در فرمت ورد و قایل ویرایش با فونت نازنین 14 و فاصله بین خطوط یک سانتی متر

    رفتار شهروندی سازمانی,عدالت سازمانی,شخصیت سالم سازمانی,سلامت سازمانی,سازمان نظامی,رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی,رابطه عدالت سازمانی و رضایت کارکنان آموزش و پرورش,پروپوزال رابطه عدالت سازمانی و رفتار سازمانی,دانلود پروپوزال رفتار سازمانی,دانلود پروپوزال عدالت سازمانی,دانلود رایگان پروپوزال

    بیان مسئله

    جهان معاصر با سرعت شگفت انگیزی در حال تحول است. اگرچه این تحول در تمام دوران وجود داشته است لیکن امروزه این تحول چه به لحاظ محتوا و چه به لحاظ سرعت بی سابقه است. پژوهشگران سازمانی از تلاشهایی که فراتر از وظایف تعریف شده کارکنان باشد، تحت عنوان « رفتارشهروندی سازمانی » یاد می کنند. ( مقیمی ، 1384 )

    سازمانها بدون تمایل داوطلبانه افراد به همکاری قادر به توسعه اثربخشی خرد جمعی خود نیستند. تفاوت همکاری داوطلبانه و اجباری از اهمیت فراوان برخوردار است. در حالت اجباری ، شخص وظایف خود را در راستای مقررات و قوانین و استانداردهای قابل قبول یک سازمان و صرفاً در حد رعایت الزامات انجام می دهد. ولی در همکاری داوطلبانه ، مقوله ای ورای وظایف مطرح است و افراد کوشش و انرژی و بصیرت خود را برای شکوفایی توانایی های خود و به نفع سازمان ابراز می کنند. در این حالت افراد معمولاً از منابع شخصی خود می گذرند و مسئولیت پذیری در راستای منافع دیگران را در اولویت قرار می دهند. ( زارعی متین و احمدی ، 1388 )

    مفهوم رفتار شهروندی سازمانی اولین بار توسط باتمن وارگان در اوایل 1980 به دنیای علم ارائه شد. ارگان ( 1988 ) معتقد است که رفتار شهروندی سازمانی ، رفتار فردی و داوطلبانه است که مستقیماً بوسیله نظام های رسمی پاداش در سازمان طراحی نشده، اما با وجود این باعث ارتقاء اثربخشی و کارآیی سازمان می شود. ( زارعی متین و همکاران ، 1388 )

    پادساکف و همکاران ( 1990 ) پنج بعد رفتار شهروندی سازمانی را مورد شناسایی قرار دادند که عبارتند از :

    1- نوعدوستی

    2- وظیفه شناسی ( وجدان )

    3- ادب و نزاکت

    4- جوانمردی

    5- فضیلت مدنی

    هرچند این فرض که رفتار شهروندی سازمانی به اثربخشی گروههای کاری و سازمانها کمک می کند، موضوعی است که بطور شهودی نیز معقول بودن آن قابل باور است ، لیکن بازهم نیاز است تا از طریق پژوهش های تجربی نیز موردتأیید قرار گیرد. نتایج مطالعات پادساکف و همکاران ( 2000 ) نشان می دهد که تحقیقات ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است.

    رفتار شهروندی در سه دهه اخیر موضوع بسیاری از تحقیقات بوده است. یک دسته از تحقیقات به عوام ایجاد کننده رفتار شهروندی سازمانی متمرکز بوده است. در این زمینه عواملی از قبیل هویت سازمانی ، عدالت سازمانی و رابطه رهبر و پیرو بعنوان عوامل ایجاد کننده رفتار شهروندی سازمانی مطرح شده اند.دسته دیگر روی مفهوم رفتار شهروندی سازمانی متمرکز بوده و تلاش کرده اند تا ابعاد آن را شناسایی و مقیاس های استانداردی برای سنجش آن ایجاد کنند. دسته سوم نیز بر پیامدهای رفتار شهروندی سازمانی از قبیل عملکرد سازمانی، اثربخشی سازمانی، موفقیت سازمانی، رضایت کارکنان ، وفاداری کارکنان  و سرمایه اجتماعی متمرکز شده اند. ( ملی پور و پورعزت 1387 )

    مورمن و همکاران 1995 ) ضمن تأیید آثار مثبت رفتار شهروندی سازمانی اعتقاد داشتند که مشکل مدیران فراهم سازی زمینه بروز چنین رفتارهایی در سازمان است. چراکه این رفتارها داوطلبانه و قراردادهای کار و سیستم ارزیابی عملکرد رسمی سازمان قرار نمی گیرند. این رفتارها با وجود اینکه در ارزیابی های سنتی عملکرد شغلی بطور ناقص اندازه گیری می شدند و یا حتی گاهی اوقات مورد غفلت قرار می گرفتند، اما در بهبود اثربخشی سازمانی مؤثر بودند. ( مرادی ، 1387 )

    وانر و نیهوف ( 2000 ) نیز به این نتیجه رسیدند که رفتارهای شهروندی گوناگونی با حداقل برخی از شاخص های عملکرد سازمانی ارتباط دارند. ( زارع ، 1383 )

    بطور کلی مفهوم عدالت ، برانگیزاننده مهمی برای کارکنان است و زمانیکه افراد احساس بی عدالتی کنند زمینه بروز رفتارهایی مانند کم کاری ، کاهش تعهد و تمایل به ترک خدمت و حتی مقابله با سازمان در آن فراهم می شود. در عوض رفتار مناسب و عادلانه با آنها موجب پرورش استعدادها و افزایش تعهد و تمایل به ماندن در سازمان یا همان اموزش و پرورش می شود و کمک بارزی بر بروز رفتارهای فراتر از الزامات شغلی مورد نظر سازمان در کارکنان می شود. ( مرادی چالشتری )

    مطالعه در مورد عدالت با کار آدامز ( 1963 ) روی تئوری برابری آغاز شد. گسترش نقش نظریه برابری انگیزش در تشریح نگرشها و رفتارهای کارکنان ، قلمرویی از پژوهش به نام عدالت در سازمان را بدنبال داشت. نظریه برابری تأکید می کند که افراد همواره در متن جامعه و سازمان مربوطه ، خود را در مقایسه با دیگران ارزیابی می کنند. اگر در این ارزیابی احساس کنند که با آنها ناعادلانه برخورد شده است برانگیخته می شوند تا عدالت را برقرار سازند. عدالت اولین عامل سلامتی سازمانها و مؤسسات اجتماعی مربوطه محسوب می شود و متخصصان علوم اجتماعی از سالها پیش به اهمیت عدالت سازمانی بعنوان پایه ای اساسی برای اثربخشی فرآیندهای سازمانی و خشنودی ورزشکاران پی برده اند. عدالت سازمانی متغیری است که برای توصیف عدالت در موقعیت های مختلف بکار می رود . بخصوص در عدالت سازمانی مطرح می شود که به چه شیوه ای با مراجعین رفتار شود تا احساس کنند بصورت عادلانه ای با آنها رفتار شده است. ( مرادی ، 1387 )

    به عقیده چولادوری ( 2006 ) عدالت سازمانی از سه منظر دارای اهمیت است :

    اول به لحاظ اخلاقی ، جامعه انتظار دارد که یک سازمان از معیارهای عدالت که مورد توافق کل جامعه است تبعیت کند. چرا که از مدیران بعنوان مسئولین مؤسسات اجتماعی انتظار می رود که این معیارها را رعایت کنند. به لحاظ تجاری ، اگر مردم تصور کنند سازمانی با آنها بطور منصفانه رفتار نمی کنند ممکن است آن سازمان و خدماتش را تحریم نمایند. بطور مشابه کارکنان نیز تمام تلاش و همکاری خود را در سازمان بکار نمی گیرند و نارضایتی آنان به کاهش بهره وری سازمان منجر خواهد شد.

    عدالت سازمانی شامل سه حیطه است :

    عدالت توزیعی که بر ادراک انصاف از پاداشها و پیامدهای سازمانی اشاره دارد.

    عدالت رویه ای که شامل عدالت درک شده از فرآیندی است که برای تهیه و توزیع پاداشها استفاده می شود.

    عدالت تعاملی که شامل رعایت عدالت توسط سرپرستان در روابط با زیردستان است.

    در بیشتر تحقیقات انجام شده پیامدهای رفتار شهروندی سازمانی را مورد بررسی قرار داده اند و بر نقش مثبت رفتارهای شهروندی در عملکرد مربوطه صحه گذاشته اند. لیکن پژوهش های اندکی به بررسی پیشایندها و عوامل تشکیل دهنده آن پرداخته اند.

    رضایت کارکنان  با نتایج عملکردی مثبت متعددی در ارتباط بوده است. ( هنری ، 2002 )

    رضایتمندی ، مقدار احساسی است که در اثر رفع انتظارات و یا افزودن به انتظارات ، به انسان دست می دهد. ( خوش دهان ، 1382 )

    برای متولیان فضاهای ورزشی ، مشخص نمودن عواملی که بر روی رضایت کارکنان هدف، تأثیر می گذارند، از اهمیت برخوردار است. برای ایجاد رضایتمندی، برآورده ساختن نیازهای کارکنان از وظایف مهم مدیران است.(زانت ، 2004 )

    رضایتمندی عامل اصلی برای فرآیند بازاریابی است. ( طیبی ، 1385 )

    فراهم ساختن خدماتی که منجر به رضایتمندی کارکنان  می شود، بطور کلی سوددهی هر سازمانی را افزایش خواهد داد. ( هنری ، 2002 )

    رضایت کارکنان  را می توان پیش شرط تمام موفقیت های بعدی سازمان دانست. هر سازمان موفقی مایل است خدماتی را ارائه کند که رضایت کارکنان را فراهم سازد. ( پوگیو ، 2009 )

    آفتینوس و همکارانش ( 2006 ) و نیز رمضانی ( 1387 ) در بررسی انتظارات کارکنان دریافتند که کارکنان مراکز آمادگی جسمانی خصوصی بشتر به تجهیزات مدرن، تمایل کارکنان به همکاری با کارکنان  و امنیت بیشتر رضایت داشتند و رضایت کارکنان مراکز دولتی به راحتی رفت و آمد به اماکن ورزشی بود. بر اساس یافته های یی چین ( 2008 )، ارتباط مثبت و معنی داری در همه ابعاد رضایت کارکنان  و اعتماد و وفاداری کارکنان وجود دارد. بطوریکه هرچه سطح رضایتمندی کارکنان  بیشتر شود، اعتقاد و وفاداری آنها نسبت به سازمان بیشتر خواهد بود.

    اهداف تحقیق

    هدف کلی

    بررسی رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت کارکنان آموزش و پرورش

    اهداف اختصاصی

    1- تعیین میزان عدالت سازمانی ( توزیعی، رویه ای و مراوده ای ) در کارکنان آموزش و پرورش

    2- تعیین رابطه میان عدالت سازمانی و رفتار شهروندی در کارکنان آموزش و پرورش

    3- تعیین رابطه میان یکپارچگی مسئولین و رفتار شهروندی در کارکنان آموزش و پرورش

    4- تعیین رابطه میان سازگاری مسئولین و رفتار شهروندی سازمانی در کارکنان آموزش و پرورش

    5- تعیین رابطه میان عدالت توزیعی و مؤلفه های رفتار شهروندی سازمانی در کارکنان آموزش و پرورش

    6- تعیین رابطه میان عدالت مراوده ای و مؤلفه های رفتار شهروندی در کارکنان آموزش و پرورش

    7- بررسی ارتباط رضایت کارکنان  با عدالت سازمانی و مؤلفه های آن

    8- بررسی ارتباط رضایت کارکنان  با رفتار شهروندی و مولفه های آن

    9- پیش بینی رضایت کارکنان  از روی عدالت سازمانی و رفتار شهروندی

    دانلود رایگان پروپوزال,دانلود پروپوزال رضایت کارکنان آموزش و پرورش,دانلود پروپوزال مدیریت,دانلود رایگان پروپوزال,نمونه پروپوزال عدالت سازمانی,دانلود نمونه پروپوزال عدالت سازمانی

    بیان مسئاله

    اهمیت و ضرورت تحقیق

    مرور ادبیات

    جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق

    اهداف تحقیق

    سوالات

    فرضیه ها

    تعاریف

    روش تحقیق

    متغیرهای مورد بررسی

    شرح کامل روش (میدانی، کتابخانه ‏ای) و ابزار

    جامعه و نمونه آماری

    روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها

    قیمت فایل فقط 21,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت کارکنان آموزش و پرورش , پروپوزال رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت , رابطه عدالت سازمانی و رفتار شهروندی با رضایت , پیش بینی رضایت کارکنان از روی عدالت سازمانی , ارتباط رضایت کارکنان با عدالت سازمانی , رفتار شهروندی سازمانی , رابطه عدالت سازمانی با رضایت شغلی و رفتار شهروندی سازمانی , رابطه عدال


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۱۷
همکاری در فروش فایل یار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
همکاری در فروش فایل و فروشگاه ساز رایگان
همکاری در فروش فایل و فروشگاه ساز رایگان